Casa de Pagès/Casa Rural La Vall del Cadí


A 1 Km de La Seu d'Urgell i a 10 Km del Principat d'Andorra es troba la Residència Casa de Pagès La Vall del Cadí. Sobre les bases d'un edifici centenari s'han construït de forma totalment nova confortables habitacions respectant els materials de sempre ( la pedra i la fusta ), així com el mes pur estil rústic i tradicional del Pirineu. La Vall del Cadí garanteix a tots els seus hostes la pau i la tranquil·litat d'un entorn natural, però ofereix alhora una gran diversitat d'atractius turístics.

Les millors pistes d'esquí nòrdic i de descens (Grau-Roig, Arinsal, Pal, Arcalís, Molina, Massella, Sant Joan de l'Erm, Aransa, Tuixén...), la ruta del romànic, el Parc Olímpic del Segre, els Parcs Naturals (Cadí Moixeró i Aigües Tortes), tota mena d'esports d'aventura i a més tot el que ofereix el país veí d'Andorra (paissatges, excursions, Aigües termals(Caldea), Llacs, comerç ...)

La majoria de les habitacions gaudeixen d'una decoració de caire rústic, amplis llits, bany complert, climatització de sòl radiant i TV. Des de les habitacions hom es pot relaxar amb el cant dels ocells o la tranquilitat de la zona. També es disposa de pàrking gratuit per als clients i d'un servei d'informació de les possibilitats dels voltants. S'ofereix també un complert esmorzar típic amb productes de la casa.